Waar & wanneer

20 mei 2021 | Brussels Expo

Vakbeurs Mobiliteit vindt plaats op donderdag 20 mei 2021 in Paleis 1 van Brussels Expo.

Adres
Belgiëplein 1
BE -1020 Brussel
www.brussels-expo.com

Openingsuren
Op dit moment geldt er geen maximum voor het aantal mensen op bijeenkomsten. Wel moet er 1,5 meter afstand worden gehouden. Dat betekent dat er beperkingen zijn. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om te bezoeken, hanteren wij 2 bezoekshifts. Tijdens uw registratie geeft u aan welke dag en welke shift u wilt bezoeken.

Ochtend 09:00 - 13:00
Middag 13:00 - 17:00

Vakbeurs Openbare Ruimte

Gelijktijdig met Vakbeurs Mobiliteit vindt in dezelfde hal ook Vakbeurs Openbare Ruimte plaats. Dit evenement dat volledig in het teken staat van ontwerp, onderhoud, inrichting en beheer laat bezoekers kennismaken met alle facetten van openbare ruimte. Verkeer en Mobiliteit komt tijdens dit evenement uiteraard ook uitgebreid aan bod.

Vakbeurs Klimaat

Tijdens Vakbeurs Mobiliteit vindt ook Vakbeurs Klimaat plaats, een evenement plaats waar oplossingen te zien zijn voor de uitdaging waar alle steden, nu en in de komende jaren, mee geconfronteerd zullen worden: het klimaatbestendig maken van de stedelijke leefomgeving. Tijdens de beurs wordt ingegaan op de klimaatverschillen binnen steden en de duurzame oplossingen voor de bijkomende problematieken.

Contact

Koen DekkerSales

Heeft u vragen over deelnemen met uw bedrijf aan deze beurs als exposant? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en adviseren u bij het kiezen van een goede standlocatie.

De beurs is echt gericht op mijn vakgebied. Makkelijk bereikbaar, laagdrempelig, goed parkeren, gezellig, veel relaties, veel directe vakgenoten.

Bezoeker editie 2020

  • Stay Safe & Go Easy

    Veilig naar een fysieke vakbeurs!

  • Stay Safe & Go Easy

    Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

  • Stay Safe & Go Easy

    De oplossing voor een 1,5 meter vakbeurs!

x

Zelfde dag, zelfde locatie: