Deelname info

Bezoekersdoelgroep

U komt als exposant in contact met professionals uit uw doelgroep, waaronder:

Ambtenaren

Planologen Ingenieurs
Beleidsmakers
Fleet owners Adviseurs
Bestuurders Stedenbouwkundigen Beheerders
Provincies Schepenen Politie
Aannemers Architecten Hulpdiensten

Gelijktijdig vinden, ook in Paleis 1 van Brussels Expo, Vakbeurs Openbare Ruimte en Vakbeurs Klimaat plaats. Deze succesformule trekt jaarlijks 1.500+ burgemeesters, schepenen, mandatarissen, ambtenaren, beleidsmakers, gebiedsregisseurs, beheerders, projectmanagers, landschapsarchitecten, ontwerpers, stedenbouwkundigen, adviseurs en andere beroepsmatig geïnteresseerden. Op Vakbeurs Mobiliteit trekt u de mobiliteitsbezoeker aan én profiteert u van de overige bezoekers van deze 3-in-1 beurs.

Reserveren zonder risico

Voor uw deelname als exposant kunt u kiezen uit een 12m2 stand (deelnamekosten: € 1.950) of een 24m2 stand (deelnamekosten: € 3.900). Daarbij zijn inbegrepen: standwanden, vloerbedekking, standschoonmaak, lunch, gehele dag koffie, thee en fris,

NO CURE, 'LOW' PAY
In deze tijd is helaas niets zeker. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het reserveren van een stand een lastige overweging kan zijn. Als u bij onze STAY & GO vakbeurzen een stand boekt en de beurs gaat vanwege covid-19 niet door dan vervallen uw deelnamekosten en betaalt u als exposant alleen een kleine vaste bijdrage van € 95,-.

STAY & GO - veilig deelnemen aan fysieke vakbeurzen

Met het nieuwe STAY & GO concept kan gedurende de tijdelijke 1,5 meter samenleving op een verantwoorde manier én in een sfeervolle omgeving aan alle STAY & GO vakbeurzen van ExpoProof als exposant fysiek worden deelgenomen.

1,5 meter
De gehele beurs is zo ingericht dat uw bezoekers en uzelf overal anderhalve meter afstand kunnen houden. Dat geldt voor uw stand, de gangpaden en de lezingenzalen. In alle zwarte STAY gebieden, waaronder uw stand, kan veilig met elkaar worden gesproken. De groene GO paden worden gebruikt om te lopen.

Eénrichting
Omdat alle gangpaden bestaan uit twee van elkaar gescheiden éénrichtingspaden, lopen beursbezoekers veilig zonder tegenliggers over de beursvloer met altijd aan hun rechterhand de stands. Willen ze van route veranderen, dan stappen ze van het groene looppad af en gebruiken de zwarte "STAY" zones om hun route te bepalen.

Hygiëne
Ook nu wordt geadviseerd om geen handen te schudden, zorgen we ervoor dat uw handen en de rest van de beursvloer goed gedesinfecteerd kunnen worden. U vindt bij de entree en verspreid over de beursvloer handgel.

Richtlijnen
Uiteraard blijven wij afhankelijk van de richtlijnen vanwege de COVID-19 situatie. Indien er wijzigingen komen die voor uw beursdeelname van belang zijn, berichten wij u daarover.

Contact

Koen DekkerSales

Heeft u vragen over deelnemen met uw bedrijf aan deze beurs als exposant? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en adviseren u bij het kiezen van een goede standlocatie.

  • Stay Safe & Go Easy

    Veilig naar een fysieke vakbeurs!

  • Stay Safe & Go Easy

    Ontmoet elkaar weer in levenden lijve!

  • Stay Safe & Go Easy

    De oplossing voor een 1,5 meter vakbeurs!

x

Zelfde dag, zelfde locatie: